Most active topics
Latest topics
Statistika
Ukupan broj komentara naših članova je 5365 in 1367 subjects
Registrovani članovi 222
Najnoviji član foruma kamer shala
+30
Luella
Noris
Ledy
roksana
Lotta
Avril
Nebra
Luna
Gunsul
Vrajitorea
ace
Altaja
Delajla
Feodora
Siana
Fanta
Diki84
Sunce1992
Vrajile
karpata
slava
Aradia
Vidasus
Faletarka
Šansel
Milica3
Vještica
Trita
Tana
Anzotika
34 posters
Bacanje graha - zavirimo malo u sudbinu!
Trita- Vještac/Vještica
- Broj komentara : 442
Vidim ja da vi u sadašnjosti niste u najboljem odnosu, ali iskreno problem je kod tebe ili si previše nesigurna ili konfuzna. Nešto radiš pogrešno ovdje. A ni on nije baš čist - ili je oženjen ili ima neku sa strane, ne može mu se vjerovati. Mislim da ćeš ti upoznati neko sasvim novo muško koje je starije od tebe i kroz njega tio slijedi ljubav i veza a mogla bi se usrećiti. Zato, glavu gore
Diki84- Broj komentara : 6
ja uvjek radim nesto pogresno, kad bi grah reko koji je moj vjeciti problem bilo bi extra malo cinizma na moj racun...
ma dzabe sad meni govoriti, kad sam ja odljepila na ovog totalno, kuda cu jos starijeg od ovoga 9 godina starijeg, vise ne bi isla prema gore sa godinama
a kako vidis sve to imas neke kombinacije. ma da je tu i taj smek, koji imas ili nemas za te stvari.
hvala ti od srca
ma dzabe sad meni govoriti, kad sam ja odljepila na ovog totalno, kuda cu jos starijeg od ovoga 9 godina starijeg, vise ne bi isla prema gore sa godinama
a kako vidis sve to imas neke kombinacije. ma da je tu i taj smek, koji imas ili nemas za te stvari.
hvala ti od srca
Sunce1992- Broj komentara : 8
ppzeljela sa da se vrati. Sta misliš po tom sto je ispalo sta ce da bude od nas?
Trita- Vještac/Vještica
Pa u trećem grahu vam se spajaju stope/putevi tako da je moguće da će se vratiti
Šansel- Broj komentara : 47
Mjesto : Rijeka
Trita (citat):Vidim ja da vi u sadašnjosti niste u najboljem odnosu, ali iskreno problem je kod tebe ili si previše nesigurna ili konfuzna. Nešto radiš pogrešno ovdje. A ni on nije baš čist - ili je oženjen ili ima neku sa strane, ne može mu se vjerovati. Mislim da ćeš ti upoznati neko sasvim novo muško koje je starije od tebe i kroz njega tio slijedi ljubav i veza a mogla bi se usrećiti. Zato, glavu gore
hy,evo u pravu si bila imao je drugu sa strane, sinoc saznala. Po kojim kombinacijama si to vidjela, ako si od volje objasni mi molim te.
I kad ce to starije musko, mislim kako se moze to predvidjet u grahu ono mjesec, dva, pola godine?
uvjek me je zanimalo to oko falanja u grah, ali svako ima svoje kombinacije pa me zanima gdje si ti naucila? Evo pogodila si za tri danapokazalo se sve.
jos jednom hvala od srca
Trita- Vještac/Vještica
Šansel taj treći grah je dobar mada ja ne volim kad ostane jedno zrno u tri reda pošto sam skontala da ono uvijek znači neku nepovoljnost ili slabu tačku u nekoj vezi ili ljubavi.
Ukratko, moraš obratiti pažnju na nešto što možda trenutno ne vidiš ili čemu ne pridaješ važnost.
U biti budi oprezna. Možda zavidna prijateljica? Ovdje ima ljubavi između obje strane,slažete se i dosta ste harmonični. Nema prekida veze već se ona nastavlja i postaje jača.
Ukratko, moraš obratiti pažnju na nešto što možda trenutno ne vidiš ili čemu ne pridaješ važnost.
U biti budi oprezna. Možda zavidna prijateljica? Ovdje ima ljubavi između obje strane,slažete se i dosta ste harmonični. Nema prekida veze već se ona nastavlja i postaje jača.
Trita- Vještac/Vještica
Diki znam da ovo nije neki odgovor ali ja u tumačenju graha najviše se služim intuicijom, ono što osjetim u sebi tako da mi jedan broj poput 233 može značiti čak i deset tumačenja.
Kada sam počela učiti falati u grah razočarala su me sva ta tumačenja koja sam pronašla jer nemaju dosta puta smisla pa sam zato počela tumačiti "po osjećaju" i vidim kod mnogi da dosta toga pogodim tako da sam skontala da je ovaj način najbolji
Kada sam počela učiti falati u grah razočarala su me sva ta tumačenja koja sam pronašla jer nemaju dosta puta smisla pa sam zato počela tumačiti "po osjećaju" i vidim kod mnogi da dosta toga pogodim tako da sam skontala da je ovaj način najbolji
Trita (citat):Diki znam da ovo nije neki odgovor ali ja u tumačenju graha najviše se služim intuicijom, ono što osjetim u sebi tako da mi jedan broj poput 233 može značiti čak i deset tumačenja.
Hvala ti puno. Pa da i predpostavljala sam, da radis to po intuiciji ipak treba za to i imalo tog dara, ne samo kombinacije ocitavat. Ja bi voljela isto to da naucim, jako me interesuje. Ali kako kad svugdje drugacije pise. Htjela sam te zamolit, dali bi mozda htjela bacit grah ono,da meni namjenis, na nekoj tocki sam sada u zivotu ni ljevo ni desno. Molim te, jer vidim da znas.
Fanta- Broj komentara : 59
E baš je tako trita - gatati se može samo po osjećaju i intuiciji a sva ta značenja su itako nečija, njih je koristila neka osoba za koju su ona važila.
Ali ti imaš dara i kužiš se u grah i samo tako nastavi
Ali ti imaš dara i kužiš se u grah i samo tako nastavi
Trita (citat):Šansel taj treći grah je dobar mada ja ne volim kad ostane jedno zrno u tri reda pošto sam skontala da ono uvijek znači neku nepovoljnost ili slabu tačku u nekoj vezi ili ljubavi.
Hvala
Aradia- Šegrt
- Broj komentara : 223
Mjesto : Pagania
Šta znači kad odmah u prvom bacanju padne na 9 hatmi?
Šta sad? Jel to znači da ne moram dalje gledati na to pitanje ili nešto drugo?
Šta sad? Jel to znači da ne moram dalje gledati na to pitanje ili nešto drugo?
Siana- Broj komentara : 31
Devojke kako znati da grah pokazuje dobro ali sigurno?
Često kada posložim zrna ona pokazuju lepo sve a na kraju od toga ništa recimo padne ovako
131
242
422
44444
I ne ispuni se
Često kada posložim zrna ona pokazuju lepo sve a na kraju od toga ništa recimo padne ovako
131
242
422
44444
I ne ispuni se
Aradia- Šegrt
Molim vas da mi neka ovo pogleda.
U pitanju je treći grah za mene i mog dečka.
Posvadili smo se.
karpata- Broj komentara : 56
Mjesto : Sarajevo
grah je DOBAR i zato bi trebalo biti pomirenje
Aradia
Po ovom grahu baš i ne vidim da će biti slaganja u budućnosti između vas. Iako ženska strana gaji ljubav i želi sklad muška strana odustaje, vjerovatno zbog nesigurnosti u vlastite osjećaje, i napušta vezu.
Po ovom grahu baš i ne vidim da će biti slaganja u budućnosti između vas. Iako ženska strana gaji ljubav i želi sklad muška strana odustaje, vjerovatno zbog nesigurnosti u vlastite osjećaje, i napušta vezu.
Aradia- Šegrt
Thanks cure
Upravu si šansel! Ponadala sam se da će sve biti OK zbog toga što je 7 hatmi ali na žalost ništa od toga.
Prekinuli smo za stalno.
Upravu si šansel! Ponadala sam se da će sve biti OK zbog toga što je 7 hatmi ali na žalost ništa od toga.
Prekinuli smo za stalno.
Feodora- Broj komentara : 86
Do sada sam po netu pronašla svakakvih tumačenja u grah ali sorry cure čini mi se da nije to to.
Ovo kažem zato što je meni i mojoj mami gledala u grah neka žena iz Bosne prije nekih 8,9 godina i sve pogodila ali njeno tumačenje bar koliko se mogu sjetiti bilo je posve drugačije i puno direktnije.
Zato me iznenadilo ovo što sam mogla pročitati po internetu a spada u bosansko proricanje grahom jer mi ne odgovara stvarnom stanju.
Sad jedino ostaje da zaključim da svako ima svoj način gledanja od kojih je neki bolji a neki manje dobar
Ovo kažem zato što je meni i mojoj mami gledala u grah neka žena iz Bosne prije nekih 8,9 godina i sve pogodila ali njeno tumačenje bar koliko se mogu sjetiti bilo je posve drugačije i puno direktnije.
Zato me iznenadilo ovo što sam mogla pročitati po internetu a spada u bosansko proricanje grahom jer mi ne odgovara stvarnom stanju.
Sad jedino ostaje da zaključim da svako ima svoj način gledanja od kojih je neki bolji a neki manje dobar
slava- Broj komentara : 43
Teta dali bi imala vremena da mi sad protumacis grah i puno ti hvala
Zanima me hoceli biti dobro sve kod moje cerke jer sam na nju razgrnula grah
243
121
314
5x4
432
224
413
4x4
131
242
121
6x4
Zanima me hoceli biti dobro sve kod moje cerke jer sam na nju razgrnula grah
243
121
314
5x4
432
224
413
4x4
131
242
121
6x4
Faletarka- Šegrt
- Broj komentara : 122
Mjesto : Đulistan
Stalno joj pada po 7 hatmi tako da ce sa njom sve biti uredu mada neznam da li može jedan clan familije drugom razgrtati grah , ja sam cula da ne moze.
Hvala to puno. Ja sam cula da moze da se razgrne za clana familije samo da dam njnu sliku ispod crvene krpe gde razgrcem grah a neznam jeli to istina. Veliki pozdrav. Moguli sutra da posaljem za mene brojeve od graha
Trita molim te pogledaj hoceli meni biti dobro
324
242
134
4x4
414
332
444
3x4
131
341
112
6x4
324
242
134
4x4
414
332
444
3x4
131
341
112
6x4
Trita- Vještac/Vještica
Slava ti si još zablokirana i još u svojim životnim teškoćama.
Neka službena vijest ti dolazi i kao neka potvrda a to može biti da ćeš nešto kroz papire morati rješavati.Nije ti najbolja novcana situacija ali vidim skorašnji dobitak i promjenu na bolje.
Nemas magije.
Neka službena vijest ti dolazi i kao neka potvrda a to može biti da ćeš nešto kroz papire morati rješavati.Nije ti najbolja novcana situacija ali vidim skorašnji dobitak i promjenu na bolje.
Nemas magije.
Puno ti hvala Trita Veliki pozdrav
Delajla- Broj komentara : 6
- Post n°100
Re: Bacanje graha - zavirimo malo u sudbinu!
Ima li nešto da se mora još proučiti prije razgrtanja graha ili se samo prouči Elham pred dušu hazreti Fatime?
Today at 10:45 am by Jafo
» Love spell with menstrual blood
Today at 6:21 am by Anzotika
» Bacanje graha - zavirimo malo u sudbinu!
Today at 6:20 am by Anzotika
» Sanovnik - tumačenje snova
Today at 6:16 am by Anzotika
» Velike čarolije sa nožem
Yesterday at 11:36 am by Satanijel
» PAGANSKI/VJEŠTIČJI TALISMANI I AMULETI (Bosnian/English)
Yesterday at 11:31 am by Satanijel
» Solju protiv magije
Tue Nov 19, 2024 8:10 pm by Feodora
» MAGIC FOR EVERY WITCH
Tue Nov 19, 2024 8:07 pm by Feodora
» Molitvom i svijećom uklonite zlo i lošu sreću
Tue Nov 19, 2024 7:56 pm by Arman