Most active topics
Latest topics
Statistika
Ukupan broj komentara naših članova je 5365 in 1367 subjects
Registrovani članovi 222
Najnoviji član foruma kamer shala
+31
Micek
Pixi
Čarobnica
Delphii
Šansel
Nebra
Ledy
Sarajka
Frumoasa
Vidasus
Feodora
Anzotika
Lotta
Paramela
Gunsul
Milicent
Avril
Aradia
Vloger
Fanta
Luella
Faletarka
Bosanska vila
Sorano
Trita
Inea
Pagan
Troy
Tana
Kladuša
Noris
35 posters
Sanovnik - tumačenje snova
Noris- Broj komentara : 59
Mjesto : I'm a witch!
- Post n°1
Sanovnik - tumačenje snova
Prije dvije noći usnila sam između ostalog veliku crnu zmiju kao anakonda zbog koje ne smijem preći ulicu i krenuti u pravcu svoje kuće. To jutro sam se toliko prehladila da trenutno gripam da li je zmija značila predstojeću bolest?
Kladuša- Broj komentara : 13
- Post n°2
Re: Sanovnik - tumačenje snova
Evo nekih tumačenja snova:
Ako sanjaš junca: dobit ćeš na lutriji.
Ako sanjaš krave: kiša će padati.
Ako sanjaš ribu: glas o nečijoj trudnoći.
Ako sanjaš brašno: bolest.
Ako sanjaš junca: dobit ćeš na lutriji.
Ako sanjaš krave: kiša će padati.
Ako sanjaš ribu: glas o nečijoj trudnoći.
Ako sanjaš brašno: bolest.
Tana- Vještac/Vještica
- Broj komentara : 381
Mjesto : Ilirikum
- Post n°3
Šta bi značilo sanjati noćno nebo puno zvijezda?
Neki uspjeh?
Neki uspjeh?
Troy- Broj komentara : 25
- Post n°4
A sanjati dimnjak i kako se neko popeo na njega i kao čisti ga a umjesto pepela i čađi izlazi nešto sitno i bijelo kao snijeg?
Pagan- Broj komentara : 58
- Post n°5
Moji su snovi generalno uvjek isprekidani i ako sanjam onda to nikada nije jedan san nego se izmjeni nekoliko scena ili dogadaja koji bas i nemaju veze jedan sa drugim pa nemam pojma šta koji znači.
Inea- Broj komentara : 13
- Post n°6
Ne pamtio cio san jedino djelić tojest da sam usnila crveni auto.
Imao je ono baš izrazito crvenu boju jel to znači neko moje skorašnje putovanje? Mada nisam sjedila u autu samo ga vidjela.
Imao je ono baš izrazito crvenu boju jel to znači neko moje skorašnje putovanje? Mada nisam sjedila u autu samo ga vidjela.
Trita- Vještac/Vještica
- Broj komentara : 442
- Post n°7
Ajme sinoć sam usnila puno sirovog mesa kojeg ja u komadima nosim na rukama.
Moja nena kaže da je meso - medekanja ili kukanje ali opet kako može biti ako je crvene boje a ona je radost ?!
Moja nena kaže da je meso - medekanja ili kukanje ali opet kako može biti ako je crvene boje a ona je radost ?!
Sorano- Broj komentara : 5
- Post n°8
Kako je sinoć bilo jako sparno budio sam se skoro cijelu noć i nekako pred jutro sanjam visoku crnu figuru u nekakvom obličju čudovišta sa izduženom glavom kako prolazi pokraj mog prozora. Sav je crn. Budim se u strahu. E sad me zanima da li je to nekakav magijiski ili onostrani napad ili možda rezultat nekog mog stresa i napetosti? Pošto sam prethodni dana bio jako napet i nervozan.
Bosanska vila- Broj komentara : 19
- Post n°9
Sorano to jeste magijski napad mada može biti i to da si na astralnom nivou ugledao jedno od mnogih bića koja tamo obitavaju.
Meni je jedna stravarka rekla da te neko napada magijom ako u snu vidiš crno biće sa crvenim očima koje gleda u tebe.
Ne spominješ to pa zato mislim da je to ipak povezano sa astralnim svijetom a ne napadom.
Meni je jedna stravarka rekla da te neko napada magijom ako u snu vidiš crno biće sa crvenim očima koje gleda u tebe.
Ne spominješ to pa zato mislim da je to ipak povezano sa astralnim svijetom a ne napadom.
Faletarka- Šegrt
- Broj komentara : 122
Mjesto : Đulistan
- Post n°10
Sanjala sam more.Bilo je veliko onako nepregledno ali nije bilo plave boje nego više tamne iako je bio sunčan dan u snu.
Neko kaže da sanjati more znači veliko putovanje.
Neko kaže da sanjati more znači veliko putovanje.
Luella- Broj komentara : 16
- Post n°11
Sanjala sam da palim struju i na prekidaču koji je bijel odjednom vidim nečiju krv razmazanu ali nije moja. Čula sam da je krv radost.
Altaja- Šegrt
- Broj komentara : 174
- Post n°12
Da li ti se san ostvario?
Fanta- Broj komentara : 59
- Post n°13
Sinoć usnim jako čudan san. Iz tuš kabine iz onog otvora za za vodu izvlačim kokoš koja je očerupana i dajem je našoj mački da pojede
Šta bi to moglo biti?
Šta bi to moglo biti?
Vloger- Broj komentara : 39
- Post n°14
Sanjam osobu koja je umrla, u snu je mlada i lijepa. Nalazi se u društvu moje braće. Ljeto je. Sve je zeleno. Udaljeni smo, ja ih gledam sa neke blage uzvisine u vrtu a oni su nalaze na livadi iznad dola, gdje zavrsava vrt. Brojim karte, i shvatam da u jednom spilu imam zapravo dva. Prvo mislim da su to ciganska karte no zapravo je Tarot. Uzimam kartu Ljubavnici i uperim je k mrtvoj osobi osjećajući snažnu povezanost između nas. Zatim mi se u Tarotu ukazuje karta Pustinjak. Gledam u nju. Odjednom sam s bratom koji sije neobično plavi grah. Na čudan je način poredan i ima ga dosta. Tu mi se san prekida i budim se.
Čudno je da mi se ovaj san pojavljuje sada nakon toliko mjeseci tuge za upravo tom mrtvom osobom. Sada, kada je ta tuga nestala, prošla. Možda upravo zbog toga. Ali kao da mi je san dao odgovor. Da smo karmički povezani i da se potraga ili krug predstavljen u Pustinjaku - nastavlja. Jer to je svih ovih mjeseci i bilo moje pitanje i dilema.
Čak je i grah simbol duše i besmrtnosti. Neobično plava boja je simbol neba. Bar tako mislim.
Dva špila karata u jednom su doslovno dva života, svaki se vodi individualno, ali su povezana jer su zajedno. Povezuju ih Ljubavnici i Pustinjak. I ta dva špila tako pomiješana u snu ostaju skupa čineću to da karata ima puno.
Čudno je da mi se ovaj san pojavljuje sada nakon toliko mjeseci tuge za upravo tom mrtvom osobom. Sada, kada je ta tuga nestala, prošla. Možda upravo zbog toga. Ali kao da mi je san dao odgovor. Da smo karmički povezani i da se potraga ili krug predstavljen u Pustinjaku - nastavlja. Jer to je svih ovih mjeseci i bilo moje pitanje i dilema.
Čak je i grah simbol duše i besmrtnosti. Neobično plava boja je simbol neba. Bar tako mislim.
Dva špila karata u jednom su doslovno dva života, svaki se vodi individualno, ali su povezana jer su zajedno. Povezuju ih Ljubavnici i Pustinjak. I ta dva špila tako pomiješana u snu ostaju skupa čineću to da karata ima puno.
Tana- Vještac/Vještica
- Post n°15
Vloger jako zanimljiv san a i tumačenje. Ima nečega u tome.
Faletarka- Šegrt
- Broj komentara : 122
Mjesto : Đulistan
- Post n°16
Moguće je da te dvije karte zajedno tojest jedna uz drugu označavaju karmičke partnere.Pustinjak jeste karta duše, one koja je u potrazi, a Ljubavnici su karta ljubavi.
Tana- Vještac/Vještica
- Post n°17
Sanjala sam jako čudan san nakon jednog rituala koji izvodim zapravo svake noći.
Oko mene su u snu bili džini i šejtani, baš tako sam ih prepoznala, ali na nekoj udaljenosti od mene.
Niti su oni mogli meni nauditi niti ja njima. Gledali su me svojim čudnim licima koja su bila nekako zelenkasto-žute boje a licem su najviše sličili gremlinima.
Ostatka sna se ne sjećam jer sam sa ubrzo probudila.
Oko mene su u snu bili džini i šejtani, baš tako sam ih prepoznala, ali na nekoj udaljenosti od mene.
Niti su oni mogli meni nauditi niti ja njima. Gledali su me svojim čudnim licima koja su bila nekako zelenkasto-žute boje a licem su najviše sličili gremlinima.
Ostatka sna se ne sjećam jer sam sa ubrzo probudila.
Aradia- Šegrt
- Broj komentara : 223
Mjesto : Pagania
- Post n°18
Zvuči interesantno. Ne znam šta pametno reći ali mislim da generalno sanjati neka takva bića ne mora nužno biti negativan znak. Posebno ako nakon toga nema nikakvih senzacija ili psihičkih trauma.
Avril- Šegrt
- Broj komentara : 100
- Post n°19
Meni se nekako najboljim u tumačenju snova pokazao ovaj islamski sanovnik. Kad god nešto usnim pogledam tamo. Ovi drugi online sanovnici su mi pravo bezveze i bez smisla.
http://www.islamskisanovnik.com
http://www.islamskisanovnik.com
Milicent- Broj komentara : 50
- Post n°20
Snove treba znati odijeliti jer većina njih nema nikakvo sudbinsko značenje.
Često su samo preslika naših dnevnih razmišljanja ili strahova.
Kada on nekome razmišljam u toku dana obično tu osobu i sanjam tako da ne mogu takav sam doživljavati kao proročki.Uvjerila sam se da sanjati vodu stvarno znači emocije a ponekad i zdravstvene probleme sa hormonima.Isto sanjati vatru, bar meni, znači uskoro biti bolesna itd.
Često su samo preslika naših dnevnih razmišljanja ili strahova.
Kada on nekome razmišljam u toku dana obično tu osobu i sanjam tako da ne mogu takav sam doživljavati kao proročki.Uvjerila sam se da sanjati vodu stvarno znači emocije a ponekad i zdravstvene probleme sa hormonima.Isto sanjati vatru, bar meni, znači uskoro biti bolesna itd.
Aradia- Šegrt
- Broj komentara : 223
Mjesto : Pagania
- Post n°21
Sanjala sam da drzim u ruci novcanik i vidim u njemu puno novca,novcanice su nekakve plavkastomodre boje sto mi je cudno ??? Da li to znaci dobitak ili nesto drugo? Sta vi mislite
Gunsul- Broj komentara : 22
Mjesto : Gdje cvjetaju zlatni ljiljani
- Post n°22
Može biti dobitak novca mada sam ja čula da su pare u snu briga na javi.
Paramela- Broj komentara : 36
- Post n°23
Ne volim sanjati pare, zlato, vatru ili vodu.
Uvijek nešto bude što me razljuti ili zabrine.
Uvijek nešto bude što me razljuti ili zabrine.
Lotta- Broj komentara : 51
- Post n°24
Puno sanjam u zadnje vrijeme ali snovi su mi haotični i ne mogu ih povezati, u nekoliko su scena, kao da mi um skače iz jednog vremena u drugi btw možda odražavaju moju trenutnu situaciju?
Anzotika- Šegrt
- Broj komentara : 148
Mjesto : Ancient Bosnia
- Post n°25
To je normalno.I meni se to zna desiti.Valjda uticaj stresa,pa nam ne i podsvjest nedosljedna i zbrkana.
Today at 6:21 am by Anzotika
» Bacanje graha - zavirimo malo u sudbinu!
Today at 6:20 am by Anzotika
» Sanovnik - tumačenje snova
Today at 6:16 am by Anzotika
» Velike čarolije sa nožem
Yesterday at 11:36 am by Satanijel
» PAGANSKI/VJEŠTIČJI TALISMANI I AMULETI (Bosnian/English)
Yesterday at 11:31 am by Satanijel
» Solju protiv magije
Tue Nov 19, 2024 8:10 pm by Feodora
» MAGIC FOR EVERY WITCH
Tue Nov 19, 2024 8:07 pm by Feodora
» Molitvom i svijećom uklonite zlo i lošu sreću
Tue Nov 19, 2024 7:56 pm by Arman
» Voodoo Signs and Omens
Tue Nov 19, 2024 7:49 pm by Jafo