Ovaj ritula, je poprilicno jak, i sugurna sam u njegovo delovanje, jer kao sto ste i naveli ovo jeste sudelovanje na fizickom i psihickom nivou.medjutim problem je sto do glavnog sastojak ne nogu doci tj.sperme jer upravo je to problem uticati na supruga sa mu se probudi seksualna zelja,tj da pozeli da spava samnom.
Elem, juce sam uradela ritual na sledeci nacin, uzmu se 2-3 igle , i kuvaju se na noc izmedju cetvrtka i petka, moram naglasiti da je bitno izvesti ritual do kraja u petak jer je to Venerin dan, pogotovu sto je mesec u fazi rasta pa bi trebalo doci po porasta energije i pozitivnih vibracija.Da nastavim dalje dakle kuvati 2-3 igle u malo vode, i dok voda kipi govoriti sledcu bajalicu "kako ove igle vrele za N.N(njega) , tako verle za N.N(nju). izgovoriti ovu bajalicu 5-6 puta dok voda kipi, zatim ta voda da prenoci i sutradan staviti voljenjom u hranu ili pice.
Imam jos jedan poprilicno prost ritual.
Naci krticnjak i uzeti malo zemlje sa povrsine koju je izbacila krtica, zatim tacno u 12h uzeti malo vode ispod mosta. Zatim vodu i zemnlju pomesti, ne da ispadne blato vec malo zemlje rastvorene u vodi, i prskati krevet , kucu,automobil,gde najcesce voljeni boravi.
evo jedan sa cimetom, jer nositi malo cimeta sa sobom u novcaniku priziva pozitivnu energiju.
dakle ovako,u novci maldog meseca naparviti sledecu smesu, malo zagrejati med i pomesati sa istom kolicinom cinemat i napraviti kuglicu, tu kuglicu mozete staviti u vencani prsten ali i ne mora, i staviti da se susi tri dana pored pozora, posle toga kuglicu zaviti u neku foliju i nositi u novcaniku ili pored srca.
Eto za pocetak od mene ovo!
ovo su rituali za usmeravanje misli ga nekoj osobi.
Wed Nov 06, 2024 6:57 pm by Jafo
» GENOCIDE IN GAZA
Sat Nov 02, 2024 5:08 pm by Arman
» FOLLOW THE BEST MAGIC BLOG
Thu Oct 31, 2024 12:09 pm by Jafo
» Is there any interference of magic in our lives?
Tue Oct 29, 2024 7:57 pm by Jafo
» Attracting a man to oneself
Mon Oct 28, 2024 12:07 pm by Noris
» Fortune telling with playing cards
Mon Oct 28, 2024 10:25 am by Vještica
» Efikasan lijek protiv urokljivih očiju
Sat Oct 26, 2024 8:15 am by Jafo
» SUPERSTITION FROM THE BALKANS (Bosnia, Romania, Bulgaria, Croatia, Montenegro, Albania, Kosovo...)
Thu Oct 24, 2024 7:13 pm by Vještica
» For recovering lost items
Mon Oct 21, 2024 12:08 pm by Jafo