Priča mi danas prijateljica kako su vradžbinama njena tetka i tetak prvo uništili brak njenih roditelja pa i živote djece. I danas te iste osobe žive jako dobro, ništa im se loše nije desilo,imaju svoje familije i djecu, dobar imetak i zdravlje. A ona i njena sestra idu četrdesetim a ni kučeta ni mačeta. Ni ružne ni glupe. I onda neko kaže vratiće se magija i zlo onome ko ga radi. Neće jer to je samo ono što bi mi htjeli tj samo naša želja ali ko nas sluša i uvažava šta želimo? Niko.
Zli ljudi su moćni ljudi jer mogu magijama i zlom da skroz promjene ili poremete ljudsku sudbine i to ne jedne nego više osoba.
Kosa mi se naježi kad čujem treba se moliti za zdravlje svog neprijatelja ??? Još ga nagrađivati što ti upropaštava život! Pa koja to budaletina smisli da mi je znati?!
Svaki čovjek ima neprijatelja i u svakom selu i u svakoj ulici ima po jedan đavo u ljudskom obliku koji ljudima zlo radi tako je govorila moja baba i sve više u to vjerujem kao i što vjerujem da se treba nositi hamajlija uza se i biti oprezan. Nikakve koristi od molitve jer dok ti ko automat ponavljaš jedno te isto zlo te lupa sa svih strana. Kod nas znaju samo laprdati klanjaj i moli se idi u crkvu, džamiju ..., i šta imam od toga? Ništa. Da to pomaže zlo bi davno bilo iskorijenjeno.
Znam samo da ko je god dobre duše i naivno gleda na svijet oko sebe najebat će u svakom pogledu. Čuvajte se i pazite dok možete a postanete li metom nečijeg zla tesko ćete se toga rješiti a možda i nikada.
Zli ljudi su moćni ljudi jer mogu magijama i zlom da skroz promjene ili poremete ljudsku sudbine i to ne jedne nego više osoba.
Kosa mi se naježi kad čujem treba se moliti za zdravlje svog neprijatelja ??? Još ga nagrađivati što ti upropaštava život! Pa koja to budaletina smisli da mi je znati?!
Svaki čovjek ima neprijatelja i u svakom selu i u svakoj ulici ima po jedan đavo u ljudskom obliku koji ljudima zlo radi tako je govorila moja baba i sve više u to vjerujem kao i što vjerujem da se treba nositi hamajlija uza se i biti oprezan. Nikakve koristi od molitve jer dok ti ko automat ponavljaš jedno te isto zlo te lupa sa svih strana. Kod nas znaju samo laprdati klanjaj i moli se idi u crkvu, džamiju ..., i šta imam od toga? Ništa. Da to pomaže zlo bi davno bilo iskorijenjeno.
Znam samo da ko je god dobre duše i naivno gleda na svijet oko sebe najebat će u svakom pogledu. Čuvajte se i pazite dok možete a postanete li metom nečijeg zla tesko ćete se toga rješiti a možda i nikada.
Wed Nov 06, 2024 6:57 pm by Jafo
» GENOCIDE IN GAZA
Sat Nov 02, 2024 5:08 pm by Arman
» FOLLOW THE BEST MAGIC BLOG
Thu Oct 31, 2024 12:09 pm by Jafo
» Is there any interference of magic in our lives?
Tue Oct 29, 2024 7:57 pm by Jafo
» Attracting a man to oneself
Mon Oct 28, 2024 12:07 pm by Noris
» Fortune telling with playing cards
Mon Oct 28, 2024 10:25 am by Vještica
» Efikasan lijek protiv urokljivih očiju
Sat Oct 26, 2024 8:15 am by Jafo
» SUPERSTITION FROM THE BALKANS (Bosnia, Romania, Bulgaria, Croatia, Montenegro, Albania, Kosovo...)
Thu Oct 24, 2024 7:13 pm by Vještica
» For recovering lost items
Mon Oct 21, 2024 12:08 pm by Jafo