Most active topics
Latest topics
Statistika
Ukupan broj komentara naših članova je 5307 in 1346 subjects
Registrovani članovi 222
Najnoviji član foruma kamer shala
+12
Milicent
Pagan
Vještica
Altaja
Šansel
Papićulo
Anzotika
karpata
elif.lavic
Siana
Faletarka
Arman
16 posters
Gatanje u obične karte
Arman- Šegrt
- Broj komentara : 233
Mjesto : Bosanski Novi
- Post n°1
Gatanje u obične karte
Arman- Šegrt
- Post n°2
Re: Gatanje u obične karte
Arman- Šegrt
- Post n°3
Faletarka- Šegrt
- Broj komentara : 122
Mjesto : Đulistan
- Post n°4
Svidja mi se ovo gatanje u karte i znam da ima osoba koje su dobre i tome.
Jednom davno mi je gledala neka ciganka u obicne karte za igranje i pogodila dosta pojedinosti a najbolja je bila kad je u kartama "vidjela" pocetna slova imena ti neki osoba.E tu me je zadivila
Jednom davno mi je gledala neka ciganka u obicne karte za igranje i pogodila dosta pojedinosti a najbolja je bila kad je u kartama "vidjela" pocetna slova imena ti neki osoba.E tu me je zadivila
Faletarka- Šegrt
- Post n°5
Faletarka- Šegrt
- Post n°6
Koristi li neko od vas ove karte?
Siana- Broj komentara : 31
- Post n°7
Ovo su koliko mi se čini karte Marie Lenormand
Meni su malo zbunjujuće i bolje je proricati sa običnim kartama za igranje.
Meni su malo zbunjujuće i bolje je proricati sa običnim kartama za igranje.
elif.lavic- Broj komentara : 2
- Post n°8
pozdrav ja nemam bas iskustva sa kartama..pa ako bi neko mogao da mi otvori..pitanje vezano za ljubav-da li mi je partner vijeran? hvala
karpata- Broj komentara : 56
Mjesto : Sarajevo
- Post n°9
Zgodno je ovo gatanje sa kartama
http://anzotika.forumbo.net/t232-falanje-za-brak-pomocu-obicnih-karata
http://anzotika.forumbo.net/t232-falanje-za-brak-pomocu-obicnih-karata
Anzotika- Šegrt
- Broj komentara : 145
Mjesto : Ancient Bosnia
- Post n°10
Sad sam gledala link na svojoj imenakinji hehe i interesantno je ali još bolje mi je ono proricanje sa jajetom volim te pomalo neobične metode gatanja.
Anzotika- Šegrt
- Broj komentara : 145
Mjesto : Ancient Bosnia
- Post n°11
Papićulo- Broj komentara : 19
- Post n°12
Od sviju gatanja ovo mi je najbolje jer vidioc pred sobom ima samo asove, herčeve, karo, tref i pik plus dama,kralj i žendar.Pa ko to zna i umije protumačiti u obliku proricanja zaista ima dara.
Šansel- Broj komentara : 47
Mjesto : Rijeka
- Post n°13
Nije teško proricati sa običnim kartama samo naravno treba malo imat iskustva i znanja te puno mašte i sve se onda fino posloži
Ovaj mi je metod bacanja i redanja karata pokazala frendica iz Sarajeva koja kaže da se tako kod njih u Bosni "čitaju" karte i mogu reći da je vrlo dobar, posebno za analizu osobe/pitaoca.
Kad budem imala malkice više vremena protumačit ću karte pa ćete vidjeti kako je sve to skupa zanimljivo
U karte se tri puta puhne i dobro se promješaju, prepolove se rukom po sredini i onu gornju polovicu karata stavi se pod donju te se onda redaju karte sa lijeva na desno.
Ovaj mi je metod bacanja i redanja karata pokazala frendica iz Sarajeva koja kaže da se tako kod njih u Bosni "čitaju" karte i mogu reći da je vrlo dobar, posebno za analizu osobe/pitaoca.
Kad budem imala malkice više vremena protumačit ću karte pa ćete vidjeti kako je sve to skupa zanimljivo
U karte se tri puta puhne i dobro se promješaju, prepolove se rukom po sredini i onu gornju polovicu karata stavi se pod donju te se onda redaju karte sa lijeva na desno.
Šansel- Broj komentara : 47
Mjesto : Rijeka
- Post n°14
Moram to odmah sad analizirati jer plašim se da ću kasnije zaboraviti
Kod osobe sa ovakvim kartama često preovladava pesimizam, posesivna je te ima sklonost ogovaranja drugih, uglavnom iza leđa. U ljubavnom odnosu je ljubomorna. Zbog brige za bližnje često zanemaruje sebe i svoje potrebe pa to može stvoriti frustriranost i nezadovoljstvo. No, unatoč svemu, u ovoj osobi ima dosta emocija, ljubavi, i nagle promjene raspoloženja. Izuzetno je komunikativna i dobro funkcionira u društvu, poslovnom okruženju. Strast je nešto što ovu osobu tjera kroz cio život. Zbog toga su, između ostalog, odlični ljubavnici.
To bi bilo ukratko, moja frendica je to znala opširno opisati karakter i sklonosti pitaoca a onda bi ponovo bacila karte i "čitala" sudbinu. Dosta sam toga upamtila a nešto i nisam. Na žalost, otkad se udala ne bavi se više time jer je muževa obitelj konzervativna pa je to možda presudan razlog, osim dvije preslatke bebice
Ee da, ona je zbrajala uspravno i vodoravno brojeve pa bi po finalnom broju još nadopunjavala karakterne crte a kad bi "čitala" budućnost, onda su ti finalni brojevi predstavljali vrijeme kada će se nešto dogodit.
Kod osobe sa ovakvim kartama često preovladava pesimizam, posesivna je te ima sklonost ogovaranja drugih, uglavnom iza leđa. U ljubavnom odnosu je ljubomorna. Zbog brige za bližnje često zanemaruje sebe i svoje potrebe pa to može stvoriti frustriranost i nezadovoljstvo. No, unatoč svemu, u ovoj osobi ima dosta emocija, ljubavi, i nagle promjene raspoloženja. Izuzetno je komunikativna i dobro funkcionira u društvu, poslovnom okruženju. Strast je nešto što ovu osobu tjera kroz cio život. Zbog toga su, između ostalog, odlični ljubavnici.
To bi bilo ukratko, moja frendica je to znala opširno opisati karakter i sklonosti pitaoca a onda bi ponovo bacila karte i "čitala" sudbinu. Dosta sam toga upamtila a nešto i nisam. Na žalost, otkad se udala ne bavi se više time jer je muževa obitelj konzervativna pa je to možda presudan razlog, osim dvije preslatke bebice
Ee da, ona je zbrajala uspravno i vodoravno brojeve pa bi po finalnom broju još nadopunjavala karakterne crte a kad bi "čitala" budućnost, onda su ti finalni brojevi predstavljali vrijeme kada će se nešto dogodit.
Altaja- Šegrt
- Broj komentara : 174
- Post n°15
Šansel ovo je jednostavno predobro nadam se da nećeš imati ništa protiv da i ja postiram svoje karte pa da me malo "pročitaš"?
Vještica- Vještac/Vještica
- Broj komentara : 315
Mjesto : Blessed be the witches !
- Post n°16
Imaš pravo jer ovakva analiza karaktera neke osobe su odraz pravog proricanja.
Još k tome ko zna hajmo tako reći pročitati klijenta već je obavio pola posla u divinaciji.
Još k tome ko zna hajmo tako reći pročitati klijenta već je obavio pola posla u divinaciji.
Pagan- Broj komentara : 58
- Post n°17
Mišljenja sam da je odlazak kod gatare uvijek imao psihološki pristup klijentu kako bi se koliko,toliko spoznao i prognoziranje budućnosti koja opet najviše ovisi od klijenta i njegovog ponašanja i reakcije.
Zato je ova bosanska tehnika kartomancije izuzetno dobra i prilagođena pravom pristupu klijentu.
Zato je ova bosanska tehnika kartomancije izuzetno dobra i prilagođena pravom pristupu klijentu.
Milicent- Broj komentara : 50
- Post n°18
Problem kod ove vrste gatanja je taj što se značenja karata uglavnom ne podudaraju tj nema neke sloge oko njihovog iterpretiranja pa se ne znaš za koje da opredjeliš. Negdje su pikovi i karo loše karte a negdje pikovi i trefovi.
Čarobnica- Broj komentara : 33
Mjesto : Prijedor
- Post n°19
Sposobnost gatanja je pravi dar i ko ima nadarenost za to može se smatrati izvanrednom osobom.
Samo eto na žalost danas je malo pravi koji znaju gatati. Ovi po youtubu i televiziji ne znaju ali ima negdje neki anonimusa koji znaju i ne treba im nikakva reklama.
Samo eto na žalost danas je malo pravi koji znaju gatati. Ovi po youtubu i televiziji ne znaju ali ima negdje neki anonimusa koji znaju i ne treba im nikakva reklama.
Tana- Vještac/Vještica
- Broj komentara : 364
Mjesto : Ilirikum
- Post n°20
Imamo slično razmišljanje.
Avril- Šegrt
- Broj komentara : 100
- Post n°21
Mislim da se najbolje i može gatati iz običnih karata.
Znala sam jednu baku koja je bila vrhunska u tome.E sad je li ona bila sama od sebe vidovita ili je stvarno sve "vidjela" u kartama nemam pojma ali bila je prava proročica.
Znala sam jednu baku koja je bila vrhunska u tome.E sad je li ona bila sama od sebe vidovita ili je stvarno sve "vidjela" u kartama nemam pojma ali bila je prava proročica.
Noris- Broj komentara : 59
Mjesto : I'm a witch!
- Post n°22
Da li 9 pik pored as pik znači smrt?
Ne pitam to bez razloga nego se sjećam dva gatanja u nekom određenom vremenskom razmaku gdje su se desile smrti meni dvije bliske osobe a čini mi se da sam u oba alučaja vidjwka 9 i as pik jedno pored drugog.
Ne pitam to bez razloga nego se sjećam dva gatanja u nekom određenom vremenskom razmaku gdje su se desile smrti meni dvije bliske osobe a čini mi se da sam u oba alučaja vidjwka 9 i as pik jedno pored drugog.
Tana- Vještac/Vještica
- Broj komentara : 364
Mjesto : Ilirikum
- Post n°23
As a general rule, the red cards are heralds of good luck; the black more especially the Spades, of the reverse. Hearts are the best of all, cards representatives of auburn hair and fair complexions. The Ace is the best car din the pack, insuring the fulfilment of every wish.
Diamonds always favourable – their court cards representatives of the fairest complexions and the lightest hair – the small diamonds money and presents - the Ace – a letter.
Clubs uncertain, but occasionally favourable. Their court cards representatives of dark brown hair and pale complexions – of affection and sincerity, but sometimes wandering – the small clubs presents and money, and other minor advantages.
Spades invariably denote bad luck – sorrow, troubles, and disappointment. Their court cards – the darkest complexious and blackest hair; - certain presages of evil, of anger, hatred, inconstancy, and revenge. The small spades, tears and troubles – the Ace – threatenings and lamentations.
Sevens : A sign of great fortune , but with very deep secrets .
Three Sevens : Joy and wisdom .
Two Sevens : Good news
Four Sixes : Great happiness and abundance .
Three Sixes : Love and harmony .
Two Sixes : A beautiful friendship .
Four Fives : Watch your luck. Uncontrolled activity .
Three Fives : Tough determination in hard times .
Two Fives: Uncertainty.
Four Fours: A person of great logic, commom sense, and reason.
Three Fours: A subject of quiet reflection.
Two Fours: Interest in material thing and worldly pleasures.
Four Threes : Great reward and abundance as a result of a partnership or mating .
Three Threes : A powerful symbol of growth and expression .
Two Threes :good harvest .
Four Twos : Powerful omen of a great new love affair or a reconciliation of lovers .
Three Twos : Warmth and security.
Two Twos : Great friendship and accord .
Four Aces: A very intense sign of good luck.
Three Aces: A new beginning of success.
Two Aces: Unity and individuality.
Diamonds always favourable – their court cards representatives of the fairest complexions and the lightest hair – the small diamonds money and presents - the Ace – a letter.
Clubs uncertain, but occasionally favourable. Their court cards representatives of dark brown hair and pale complexions – of affection and sincerity, but sometimes wandering – the small clubs presents and money, and other minor advantages.
Spades invariably denote bad luck – sorrow, troubles, and disappointment. Their court cards – the darkest complexious and blackest hair; - certain presages of evil, of anger, hatred, inconstancy, and revenge. The small spades, tears and troubles – the Ace – threatenings and lamentations.
Sevens : A sign of great fortune , but with very deep secrets .
Three Sevens : Joy and wisdom .
Two Sevens : Good news
Four Sixes : Great happiness and abundance .
Three Sixes : Love and harmony .
Two Sixes : A beautiful friendship .
Four Fives : Watch your luck. Uncontrolled activity .
Three Fives : Tough determination in hard times .
Two Fives: Uncertainty.
Four Fours: A person of great logic, commom sense, and reason.
Three Fours: A subject of quiet reflection.
Two Fours: Interest in material thing and worldly pleasures.
Four Threes : Great reward and abundance as a result of a partnership or mating .
Three Threes : A powerful symbol of growth and expression .
Two Threes :good harvest .
Four Twos : Powerful omen of a great new love affair or a reconciliation of lovers .
Three Twos : Warmth and security.
Two Twos : Great friendship and accord .
Four Aces: A very intense sign of good luck.
Three Aces: A new beginning of success.
Two Aces: Unity and individuality.
Wed Nov 06, 2024 6:57 pm by Jafo
» GENOCIDE IN GAZA
Sat Nov 02, 2024 5:08 pm by Arman
» FOLLOW THE BEST MAGIC BLOG
Thu Oct 31, 2024 12:09 pm by Jafo
» Is there any interference of magic in our lives?
Tue Oct 29, 2024 7:57 pm by Jafo
» Attracting a man to oneself
Mon Oct 28, 2024 12:07 pm by Noris
» Fortune telling with playing cards
Mon Oct 28, 2024 10:25 am by Vještica
» Efikasan lijek protiv urokljivih očiju
Sat Oct 26, 2024 8:15 am by Jafo
» SUPERSTITION FROM THE BALKANS (Bosnia, Romania, Bulgaria, Croatia, Montenegro, Albania, Kosovo...)
Thu Oct 24, 2024 7:13 pm by Vještica
» For recovering lost items
Mon Oct 21, 2024 12:08 pm by Jafo