Volila bi da pokrenemo i tu temu ovdje
Most active topics
Latest topics
Statistika
Ukupan broj komentara naših članova je 5307 in 1346 subjects
Registrovani članovi 222
Najnoviji član foruma kamer shala
5 posters
Falanje sa kartama
Faletarka- Šegrt
- Broj komentara : 122
Mjesto : Đulistan
- Post n°1
Falanje sa kartama
Razumije li se neko od vas u tumačenje karata,nije bitno kojih?
Anzotika- Šegrt
- Broj komentara : 145
Mjesto : Ancient Bosnia
- Post n°2
Re: Falanje sa kartama
Pomalo se kontam u ciganske karte one su mi nekako najlakše.
Satanijel- Šegrt
- Broj komentara : 113
- Post n°3
Moja je pokojna baka dosta dobro proricala sa kartama ali ne ciganskim već mađaricama.
milos- Broj komentara : 17
Mjesto : Podgorica
- Post n°4
Ja izučavam tarot
Faletarka- Šegrt
- Post n°5
I imaš li uspjeha u tome obzirom da je Tarot malo kompliciran?
- Post n°6
Da jeste. Polako ga izučavam i upuštam se u njega. uspjeha imam. Ne otvaram svaki dan, samo bliskim prijateljima s vremena na vrijeme. Zadnjim otvaranjem sam osobu koja je ateista uvjerio da postoji ono "nešto" (posle 3 mjeseca se ostvarilo). Više uspjeha imam u talogu kafe ali do sada u tarotu nijednom nijeasam pogriješio, kada gledam drugima, kada gledam sebi to je već drugačije
Faletarka- Šegrt
- Post n°7
Moja sestra se zanimala za tarot karte vrlo davno, možda prije dvadeset godina, i tada je kao klinka dosta dobro pogađala drugima. Nije se pridržavala oni značenja iz knjige već ih je nekako izmišljala ili povezivala ili šta već.No kako bilo nije bila loša.Kasnije joj je to dosadilo i nije se htjela više njima baviti.
Puno kasnije i ja sam pokušavala sa Tarotom ali ima previše karata i previše tumačenja pa sam odustala.
Puno kasnije i ja sam pokušavala sa Tarotom ali ima previše karata i previše tumačenja pa sam odustala.
- Post n°8
Da ima previše teorije i filozofiranja. Nijesam površan, ali stvarno neki autori prećeruju. Mene je Nevena Đukić sa svojom knjigom bila zvijezda vodilja na samom početku. posle nje sva literatura je čisto dopunjavanje znanja. ona je temu obradila sažeto i precizno za početnika. naravno čim se osnovne stvari usavrše odbacuje se ono što ne odgovara i započinje se svoja filozofija. ja ću ubrzo da počnem da vodim dnevnik otvaranja, kako bih mogao da ispratim svako otvaranje sa događajima koji će mi se dešavati i samim tim poboljšam interpretaciju karata.
Faletarka- Šegrt
- Post n°9
Meni je pričala jednom neka gatara (mogu je čak nazvati profesionalnom gatarom) kako su sva ta tumačenja po knjigama za bilo koje proricanje najobičnije gluposti i da se ona kasnije potpuno zaborave i ne koriste jer što falaš duže stvaraš svoja neka značenja i tumačenja, ponajprije iz rada i iskustva. Ona se u početku koristila njima ali više da uđe u taj štos a kasnije je "izmislila" svoja značenja koja su jako dobra pošto mi je gatala nekoliko puta i dosta toga pogodila.
Kasnije se udala i tu svoju proricateljsku karijeru očigledno privremeno zamjenila sa majčinstvom
Kasnije se udala i tu svoju proricateljsku karijeru očigledno privremeno zamjenila sa majčinstvom
- Post n°10
PA baš to i ja praktikujem. Teško da se bez prakse može pogoditi simbolika svake karte i ona pravilno protumačiti.
nadam se da ću i za tarot razviti svoj (uspješan) sistem
nadam se da ću i za tarot razviti svoj (uspješan) sistem
Faletarka- Šegrt
- Post n°11
Meni se sviđaju ciganske karte jer su puno jednostavnije a mogu reći i bolje od Tarota.
Kad onako stignem pogledam u njih mada ne volim često otvarati karte posebno ne sebi jer kad gledaš sebi previše si subjektivan i ne možeš pravilno pročitati ono što vidiš.
Kad onako stignem pogledam u njih mada ne volim često otvarati karte posebno ne sebi jer kad gledaš sebi previše si subjektivan i ne možeš pravilno pročitati ono što vidiš.
- Post n°12
Nedavno sam i ja razvio interesovanje prema ciganskim kartAMA. NAŽALOST kod nas u Crnoj gori sam prevrnuo brda i doline samo da dođem do običnih tarot karata, tako da ciganske sumnjam da bih mogao nabaviti :/
Faletarka- Šegrt
- Post n°13
Pa skineš ih sa interneta i onda isprintaš slike, zalijepiš za neki tvrđi papir i eto ti karata.
Takve su moje bile prve a onda sam prave dobila od prijateljice koja ih je kupila u Austriji.
Danas se mogu naručiti i preko interneta.
Takve su moje bile prve a onda sam prave dobila od prijateljice koja ih je kupila u Austriji.
Danas se mogu naručiti i preko interneta.
- Post n°14
Pokušao sam to da uradim ali ni nije ličilo ninašta xD
Mada ću još jednom pokušati
Mada ću još jednom pokušati
Trita- Vještac/Vještica
- Broj komentara : 442
- Post n°15
Nisam ni ja mogla lako doći do ciganica pa mi ih je kupila rodica iz Zg kad je bila na nekom sajmu ezoterije.Ali mislim da su sada dostupne i ima ih svugdje bar po većim knjižarama.
Wed Nov 06, 2024 6:57 pm by Jafo
» GENOCIDE IN GAZA
Sat Nov 02, 2024 5:08 pm by Arman
» FOLLOW THE BEST MAGIC BLOG
Thu Oct 31, 2024 12:09 pm by Jafo
» Is there any interference of magic in our lives?
Tue Oct 29, 2024 7:57 pm by Jafo
» Attracting a man to oneself
Mon Oct 28, 2024 12:07 pm by Noris
» Fortune telling with playing cards
Mon Oct 28, 2024 10:25 am by Vještica
» Efikasan lijek protiv urokljivih očiju
Sat Oct 26, 2024 8:15 am by Jafo
» SUPERSTITION FROM THE BALKANS (Bosnia, Romania, Bulgaria, Croatia, Montenegro, Albania, Kosovo...)
Thu Oct 24, 2024 7:13 pm by Vještica
» For recovering lost items
Mon Oct 21, 2024 12:08 pm by Jafo