Vještičarstvo - WICCA - paganizam - šamanizam

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vještičarstvo - WICCA - paganizam - šamanizam

Da biste vidjeli cio sadržaj foruma postanite član - registrujte se! If you would like to view all contents in forum - click to Register

Latest topics

» MOON PHASES AND LUNAR EVENTS
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 8:04 pm by Trita

» Gatanje u obične karte
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 6:46 pm by Anzotika

» Sanovnik - tumačenje snova
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 6:43 pm by Anzotika

» The Book of Shadows (Knjiga sjenki)
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 6:39 pm by Anzotika

» A Brief History of Wicca
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 6:28 pm by Tana

» RITUALI MLADOG MJESECA ZA NOVAC
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 6:15 pm by Jafo

» Čarobno bilje za sreću i novac
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 6:13 pm by Jafo

» Drevne mudrosti o sticanju novca
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 6:12 pm by Jafo

» Mjesečeva magija za prosperitet i novac
Mjesečeva magija za prosperitet i novac Icon_minitime1Today at 6:09 pm by Jafo

Statistika

Ukupan broj komentara naših članova je 5422 in 1381 subjects

Registrovani članovi 222

Najnoviji član foruma kamer shala

Mjesečeva magija za prosperitet i novac

Jafo
    Jafo
    Admin

Broj komentara : 1602

Mjesečeva magija za prosperitet i novac Empty Mjesečeva magija za prosperitet i novac

Komentar by Jafo Today at 6:09 pm

Kako biste privukli prosperitet u svoj život, pripomogli sreći da vam usmjeri kanale novca i profita u novčanik, poslužite se sa ova dva rituala koja će vam sigurno dati željeni rezultat. Samo pažljivo slijedite upute.

Potrebna vam je slika mjesečeve boginje pored koje ćete u noći mladog Mjeseca staviti srebrni novčić i bijelu svijeću.

Svijeću ćete zapaliti i ostaviti da potpuno izgori dok će novčić ostati na mjestu gdje ga stavite, bez pomjeranja. Dok svijeća gori izgovorite ove dvije molitve a onda ih svaki naredni dan ponovite po jednom ali bez paljenja nove svijeće.

“O, ti, besmrtna nebeska Djevo, majko i suprugo, mudra starice. U tebi život klija, raste i umire. Molim se tvojoj vječnosti, milosrđu i dobroti. Smiluj mi se i pomozi.”

Zatim se kaže:

Bijela moja Gospo,

daj mi lakoću da dajem sreću drugima,

novac da oblačim siromahe i novac da nahranim sirotinju i sebe.

Ovo radite sve do punog Mjeseca kada će se vaša financijska situacija promijeniti na bolje.

RITUAL ZA PRIVLAČENJE NOVCA

Pomiješajte 1 kap eteričnog ulja ruže sa 1 kapi eteričnog ulja muškatnog oraščića i 1 kapi eteričnog ulja geranija. Po želji možete dodati i cimet. Utrljajte ovu mješavinu na žutu ili zlatnu svijeću dok izgovarate lunarnu molitvu:

“O, ti, besmrtna nebeska Djevo, majko i suprugo, mudra starice. U tebi život klija, raste i umire. Molim se tvojoj vječnosti, milosrđu i dobroti. Smiluj mi se i pomozi.”

Nauljenu svijeću zapalite a onda recite:

Sve stvari dolaze od Mjeseca,

čak i Sunce dolazi od Mjeseca.

O, Mjeseče, daj mi sunčevu zraku.

Ponovite ovu zadnju molitvu tri puta i ostavite svijeću da izgori. I ovaj ritual se radi u noći mladog Mjeseca.

Tana and Anzotika like this post

Danas je Sat Nov 23, 2024 11:59 pm