Kako biste privukli prosperitet u svoj život, pripomogli sreći da vam usmjeri kanale novca i profita u novčanik, poslužite se sa ova dva rituala koja će vam sigurno dati željeni rezultat. Samo pažljivo slijedite upute.
Potrebna vam je slika mjesečeve boginje pored koje ćete u noći mladog Mjeseca staviti srebrni novčić i bijelu svijeću.
Svijeću ćete zapaliti i ostaviti da potpuno izgori dok će novčić ostati na mjestu gdje ga stavite, bez pomjeranja. Dok svijeća gori izgovorite ove dvije molitve a onda ih svaki naredni dan ponovite po jednom ali bez paljenja nove svijeće.
“O, ti, besmrtna nebeska Djevo, majko i suprugo, mudra starice. U tebi život klija, raste i umire. Molim se tvojoj vječnosti, milosrđu i dobroti. Smiluj mi se i pomozi.”
Zatim se kaže:
Bijela moja Gospo,
daj mi lakoću da dajem sreću drugima,
novac da oblačim siromahe i novac da nahranim sirotinju i sebe.
Ovo radite sve do punog Mjeseca kada će se vaša financijska situacija promijeniti na bolje.
RITUAL ZA PRIVLAČENJE NOVCA
Pomiješajte 1 kap eteričnog ulja ruže sa 1 kapi eteričnog ulja muškatnog oraščića i 1 kapi eteričnog ulja geranija. Po želji možete dodati i cimet. Utrljajte ovu mješavinu na žutu ili zlatnu svijeću dok izgovarate lunarnu molitvu:
“O, ti, besmrtna nebeska Djevo, majko i suprugo, mudra starice. U tebi život klija, raste i umire. Molim se tvojoj vječnosti, milosrđu i dobroti. Smiluj mi se i pomozi.”
Nauljenu svijeću zapalite a onda recite:
Sve stvari dolaze od Mjeseca,
čak i Sunce dolazi od Mjeseca.
O, Mjeseče, daj mi sunčevu zraku.
Ponovite ovu zadnju molitvu tri puta i ostavite svijeću da izgori. I ovaj ritual se radi u noći mladog Mjeseca.
Potrebna vam je slika mjesečeve boginje pored koje ćete u noći mladog Mjeseca staviti srebrni novčić i bijelu svijeću.
Svijeću ćete zapaliti i ostaviti da potpuno izgori dok će novčić ostati na mjestu gdje ga stavite, bez pomjeranja. Dok svijeća gori izgovorite ove dvije molitve a onda ih svaki naredni dan ponovite po jednom ali bez paljenja nove svijeće.
Zatim se kaže:
Bijela moja Gospo,
daj mi lakoću da dajem sreću drugima,
novac da oblačim siromahe i novac da nahranim sirotinju i sebe.
Ovo radite sve do punog Mjeseca kada će se vaša financijska situacija promijeniti na bolje.
RITUAL ZA PRIVLAČENJE NOVCA
Pomiješajte 1 kap eteričnog ulja ruže sa 1 kapi eteričnog ulja muškatnog oraščića i 1 kapi eteričnog ulja geranija. Po želji možete dodati i cimet. Utrljajte ovu mješavinu na žutu ili zlatnu svijeću dok izgovarate lunarnu molitvu:
Nauljenu svijeću zapalite a onda recite:
Sve stvari dolaze od Mjeseca,
čak i Sunce dolazi od Mjeseca.
O, Mjeseče, daj mi sunčevu zraku.
Ponovite ovu zadnju molitvu tri puta i ostavite svijeću da izgori. I ovaj ritual se radi u noći mladog Mjeseca.
Today at 8:04 pm by Trita
» Gatanje u obične karte
Today at 6:46 pm by Anzotika
» Sanovnik - tumačenje snova
Today at 6:43 pm by Anzotika
» The Book of Shadows (Knjiga sjenki)
Today at 6:39 pm by Anzotika
» A Brief History of Wicca
Today at 6:28 pm by Tana
» RITUALI MLADOG MJESECA ZA NOVAC
Today at 6:15 pm by Jafo
» Čarobno bilje za sreću i novac