Da biste vidjeli cio sadržaj foruma postanite član - registrujte se! If you would like to view all contents in forum - click to Register


  Vudu ritual ispunjenja

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 1115
  Join date : 2015-06-30

  Vudu ritual ispunjenja

  Komentar by Admin on Wed Jul 01, 2015 9:22 pm

  Vudu je više od religije i više od magije, vudu ljudima daje snagu da iskoriste magične moći brojnih loa i zagospodare svojim životom, ispune svoje želje, privuču ljubav, zdravlje....Dok se u monoteističkim religijama sve svodi na upornu molitvu i beskrajno čekanje u vudu religiji vjernik može u kratkom roku ostvariti svoje želje i uzrokovati promjene.

  Kako to izgleda u praksi najbolje će predočiti ovaj ritual za vudu vjernike koji njime privlače sreću. Potrebni su sljedeći sastojci:

  Jedna čaša

  Tri igle

  Jedan lovorov list

  Maslinovo ulje

  Jedna vaša slika

  Stavite osobnu fotografiju na poviše mjesto u kući, na orman ili nešto takvo, zatim na sliku stavite lovorov list a po njemu položite igle. Sad napunite čašu vodom i u nju ukapajte 24 kapi maslinovog ulja a zatim čašu stavite na orman. U međuvremenu dok voda postepeno ispari sreća će biti privučena. Stavite jednu kovanicu ako želite sreću u finansijama ili poslu a ako neko želi postići ljubavni uspjeh neka stavi ružu.
  avatar
  Tana
  Šegrt

  Broj komentara : 190
  Join date : 2015-06-30
  Mjesto : Ilirikum

  Re: Vudu ritual ispunjenja

  Komentar by Tana on Thu Jul 02, 2015 7:31 am

  Ritual je OK mada mislim da za ovaj kao i sve druge rituale treba određena priprema i nekakva konekcija sa duhovnim silama.
  avatar
  Nebra

  Broj komentara : 6
  Join date : 2016-06-20

  Re: Vudu ritual ispunjenja

  Komentar by Nebra on Mon Jun 20, 2016 5:28 am

  To je problem kod općenito svih magijski rituala.Uvijek dobijemo skraćeni oblik recepta ili je on namjenjen isključivo onima koji već i tako barataju magijom.

  Sponsored content

  Re: Vudu ritual ispunjenja

  Komentar by Sponsored content


   Danas je Tue Sep 25, 2018 9:22 am