Da biste vidjeli cio sadržaj foruma postanite član - registrujte se! If you would like to view all contents in forum - click to Register


  Turska magija

  Share
  avatar
  Tana
  Šegrt

  Broj komentara : 190
  Join date : 2015-06-30
  Mjesto : Ilirikum

  Turska magija

  Komentar by Tana on Wed Jul 01, 2015 8:32 am

  Zubi ubijene zmije se izvade i ostave se određeno vrijeme na sunčanom mjestu. Ime žrtve se zapiše četiri puta na četiri strane papira tako da se dobije oblik kvadrata. Jedan zub zmije se stavi u sredinu kvadrata te se papir premota na način da od njega napravimo oblik trugla. Dok se zapis premotava, svaki put kada se premota i napravi trougao na papiru se zapiše „Ya Illah“ i četrdeset i jedan put se izgovori „Subhaneke rabbike“. Zapis se zamota sedam puta u komad masnog papira ili linoleuma. Zatim se zapis stavi u komad zelenog platna te se platno zašije. Ovaj zapis se stavi u noći uoči petka, poslije jacije ispod praga ili na prag ulaznih vrata kuće u kojoj živi ciljana osoba. Ako žrtva bude prolazila sedam dana za redom iznad ili ispod ovog zapisa, u kući te osobe će nastupit će svađe, prepirke i neslaganje. Ako žrtva bude prolazila četrdeset dana ispod ili iznad ovog zapisa u kući te osobe može doći i do proljevanja krvi. Da bi se to spriječilo, zapis treba ukloniti sa tog mjesta nakon određenog vremena i spaliti u kreču ili vatri.
  avatar
  Admin
  Admin

  Broj komentara : 1115
  Join date : 2015-06-30

  Re: Turska magija

  Komentar by Admin on Wed Jul 01, 2015 8:20 pm

  Da se nekom otvori sreća i nafaka

  Potrebno je ponoviti 70 puta suru Jasin ali tako da se prvo izgovaranje započne u petak, tačno u vrijeme dok se čuje hodža u podne. Zatim se Jasini uče svaki dan po nekoliko puta, kad se uhvati slobodno vrijeme neovisno o tome da li je dan ili noć, jedan vremenski period pazeći da se zadnji Jasin prouči u petak u vrijeme kada hodža uči podne. Rezultat ovog učenja Jasina pokazat će se u kratkom periodu od nekoliko mjeseci kada će se osobi početi otvarati ljubavna sreća.

   Danas je Tue Sep 25, 2018 8:51 am