Da biste vidjeli cio sadržaj foruma postanite član - registrujte se! If you would like to view all contents in forum - click to Register


  NEMO HALLOWEEN

  Share
  avatar
  Anzotika
  Šegrt

  Broj komentara : 108
  Join date : 2015-06-30
  Mjesto : Ancient Bosnia

  NEMO HALLOWEEN

  Komentar by Anzotika on Sun Feb 19, 2017 2:18 pm

  Nemo Halloween je po nekom mom sudu među najkvalitetnijim vještičijim knjigama koja kao prvo ne smara sa mnoštvom beskorisnih podataka već je takoreći sva usmjerena na praktični dio. Englesko vještičarstvo je bez ikakve sumnje i dvojbe najbolje i oni jednostavno imaju taj predani duh za paganizam i vještice i što mi se posebno sviđa nema onog "balkanskog" senzacionalizma i napuhavanja nego se na jedan ozbiljan ali jednostavan način čitatelj uvodi u vještičarstvo.
  U knjizi se opisuje iscrtavanje kruga, mitološka bića, vradžbine sa mandragorom, obred crna kokoš, crna misa, praznici Sabba, sve o tamjanima i kađenju, magijski krug usta itd.
  Preporučujem je svakoj ozbiljnoj vještici i vješcu Smile
  Blessed be!
  avatar
  karpata

  Broj komentara : 29
  Join date : 2015-07-09
  Mjesto : Sarajevo

  Re: NEMO HALLOWEEN

  Komentar by karpata on Sun Feb 19, 2017 7:02 pm

  To si potpuno upravu! I sama to mislim. U Engleskoj je vještičarstvo priznata religija i tamo se možeš vjenčati na paganski način. Kao i u svemu drugom i u tome su ispred nas bar 50 godina i zato imaju razvijeno vještičaranje koje svima nama treba biti orijentir. A i sama sjeverna Europa je po nekom mom viđenju kolijevka vještičarstva, druida i mnogih mitoloških bića poput vila i vilenjaka, patuljaka, divova... Sav taj krajolik savršeno odgovara obrisima svijeta magije.

   Danas je Thu Oct 18, 2018 10:35 pm