Da biste vidjeli cio sadržaj foruma postanite član - registrujte se! If you would like to view all contents in forum - click to Register


  Vaš sudbinski broj

  Share
  avatar
  Tana
  Šegrt

  Broj komentara : 190
  Join date : 2015-06-30
  Mjesto : Ilirikum

  Vaš sudbinski broj

  Komentar by Tana on Thu Feb 16, 2017 4:28 pm

  Prema numerologiji rođenje čovjeka u određenom datumu od ključnog je značaja za tu osobu. Na osnovu podatka kojim se dolazi sabiranjem dana, mjeseca i godine rođenja može se doći do informacija o karakteru i potencijalima određene osobe. To su ujedino i informacije koje se ne mogu mjenjati, kao u slučaju promjene imena ili prezimena.
  Vaš dan rođenja je Vaša duhovna snaga, čime ste dobili broj koji predstavlja individualan karakter i Vaša obilježja, koja se mogu korigirati i promjeniti na bolje.
  Šta znači Vaš broj? Kako on može uticati na Vašu sudbinu? Kada znate svoj broj i broj neke druge osobe, možete dokučiti osnovne karakteristike i eventualnu kompaktibilnost kao i mnoge druge faktore. Ukoliko želite poslovati sa nekom osobom jako je bitno da saznate koliki su njeni potencijali, postoji li volja za dogovorima ili liderstvom itd. Ova metoda se može primjeniti na mnoge vrste međuljudskih odnosa i stoga je vrijedna Vaše pažnje.
  Saberite svoj datum rođenja, bez upotrebe nula, i svedite ga na jednoznamenkasti broj, na primjer, neko je rođen 01.01.2000.godine – 1+1+2=4. Svaki od brojeva ima svoju numerološku interpretaciju u tabeli.
   Danas je Thu Oct 18, 2018 9:52 pm