Da biste vidjeli cio sadržaj foruma postanite član - registrujte se! If you would like to view all contents in forum - click to Register


  Kakvu vam finansijsku sreću donose tablice na autu?

  Share
  avatar
  Tana
  Šegrt

  Broj komentara : 190
  Join date : 2015-06-30
  Mjesto : Ilirikum

  Kakvu vam finansijsku sreću donose tablice na autu?

  Komentar by Tana on Thu Feb 16, 2017 4:23 pm

  Da biste saznali finalni broj registracije na Vašem automobilu dovoljno je da sve brojeve na njoj saberete i svedete na jednoznamenkasti broj. Ta vam informacija može biti od koristi jer može pomoći u rješavanju finansijskih problema.

  1 - Vi možete bez ikakvih problema sa svojim autom ići na poslovna putovanja, i u inozemstvo, i sklapati velike ugovore.
  2 – auto je nesiguran i trebate često provjeravati u kakvom je stanju.
  3 – pogoduje sferi gdje se traži neki odgovor, na primjer, kada njegov vlasnik želi dobiti kredit.
  4 – ovaj automobilski broj preporučuje se da imaju kreativni ljudi kojima će ojačati materijalnu poziciju, tada oni mogu bez puno poteškoća uspjeti u svojim nakanama.
  5 – ovaj je auto kao stvoren za sve moguće odlaske na odmor ili zabavu.
  6 – kako bi se održao mir i sloga u kući, svako malo posjednite cijelu familiju u auto i idite na neki kraći odmor ili bar piknik.
  7 – broj pojedinca. Ako želite dolaziti relativno lako do novca i zarade, onda odaberite tablice sa ovakvim brojčanim indeksom.
  8 – jako povoljan broj ako radite sa nekretninama. Ako imate auto sa ovim brojem, možete ostvariti mnogo poslova i napuniti svoj novčanik.
  9 – broj koji odgovara zaposlenim u pravosuđu, i isto tako, onima čiji posao zahtjeva česte odlaske u javne institucije.

  [You must be registered and logged in to see this link.]

   Danas je Thu Oct 18, 2018 10:06 pm