Da biste vidjeli cio sadržaj foruma postanite član - registrujte se! If you would like to view all contents in forum - click to Register


  Psiho test otkriva budućnost

  Share
  avatar
  Aradia
  Šegrt

  Broj komentara : 104
  Join date : 2015-07-04
  Mjesto : Pagania

  Psiho test otkriva budućnost

  Komentar by Aradia on Tue Dec 20, 2016 4:27 pm

  Na osnovu ovog testa, u roku od 60 sekundi, možete saznati šta vas čeka i čemu se možete nadati narednih dana.

  Pogledajte sliku. Šta ste prvo vidjeli na njoj? Zapamtite i provjerite u rezultatima simbolizam i na što upućuje vaš izbor.
  Rezultati testa


  Lice

  U vašem životu su na pomolu velike promjene. Oslobodite se svih okova, otkačite sidro prošlosti, odsjecite užad i razvijte jedra. Izabrali ste pravi smjer za sretan život.

  Cvijeće

  Ako ste prvo ugledali cvijeće, sve čestitke. To označava da će se u vašem životu pojaviti mala, a možda i veća, pobjeda. Ovo može biti uspjeh na poslu, povišica, nagrada, a možda ćete dobiti na lutriji.

  Gola djevojka

  Ona u ovome testu simbolizira nove društvene veze. Čekaju vas nova vrlo važna poznanstva, zato, ako vas neko poziva da se sastanete, uradite to, novo poznanstvo bit će vrlo bitno za vas.

  Insekt

  Uočili ste prvo bubicu na slici? Ona donosi sreću. Problemi, koji su za predstavljali teret će se ubrzo rješiti. Čeka vas uspjeh na finansijskom planu, dobro sklopljene pogodbe, odlični rezultati rada, općenito smiješi vam se poslovni uspjeh.

   Danas je Thu Oct 18, 2018 11:13 pm