Da biste vidjeli cio sadržaj foruma postanite član - registrujte se! If you would like to view all contents in forum - click to Register


  Dobivanje odgovora prema satu

  Share
  avatar
  Tana
  Šegrt

  Broj komentara : 190
  Join date : 2015-06-30
  Mjesto : Ilirikum

  Dobivanje odgovora prema satu

  Komentar by Tana on Mon Oct 19, 2015 5:16 pm

  Ovo je divno jednostavan i učinkovit način odgovaranja na pitanje pomoću numerologije. Čim je pitanje postavljeno, pogledajte na sat i zabilježite vrijeme. Važno je uzeti u i obzir sat kao dio 24-satnog dana. Pretpostavimo da je bilo 03:20 sati poslije podne, srijeda.
  Sat: 15, minute: 20, dan u sedmici: 3
  Zbrojite sve znamenke i dobićete 28. Svedite ga na jednoznamenkasti broj i rezultat je 2. Pod brojem 2 pročitat ćemo odgovor koji služi kao tumačenje ili vodič u odnosu na postavljeno pitanje.

  Broj 1
  Karakterizira vas neovisnost i potreba  da budete liderom. Ovaj broj ukazuje na osobu koja ne pati od izgaranja, posjeduje dobru prostornu orijentaciju i ne pristaje na kompromise. Vaše mentalne mogućnosti ne obaziru se na emocionalne sposobnosti. Želite čast, važnost i slavu.

  Broj 2
  Ovaj broj pokazuje želju davanja i primanja u malim količinama, jednako kao i nesposbnost samostalnog donošenja važnih odluka, te žudnju za mirom, bratstvom i ljubavlju. Imate puno strpljenja i tolerancije za one oko sebe.

  Broj 3
  Ovaj broj ukazuje na gradnju i stvaranje novih i originalnih stvari. Nesposobni ste stajati u pripravnosti i promatrati nesreću drugih, jer želite pomoći svim živim bićima. Vaša obilna vedrina i ljubavznost ispunjavaju okruženje. Svoju ogromnu senzualnost izražavate kroz ljubav prema fizičkom, čulnom i seksualnom.

  Broj 4
  Ovaj broj ukazuje na planiranje i organizaciju, disciplinu i odgovornost. Posjedujete sposobnost poduzimanja dugoročnih projekata i preuzimanja složenih emocionalnih zadaća. Jako želite utjecati na svoju okolinu i bezuvjetno volite ćlanove svoje obitelji.

  Broj 5
  Ovaj broj pokazuje naglu narav i nesposobnost toleriranja rutine i monotonog života. Želite živjeti punim životom, izvlačeći iz njega najviše moguće. Volite dobar život, hedonizam i veličate nagone i potrebe.

  Broj 6
  Posjedujete sposobnost prepoznavanja suptilnosti i koristi iz različitih situacija i prilika. Znate kako manifestirati svoj unutarnji mir i samodsciplinu. Dajete se drugima i brinete o njima. Ekonomski položaj ne smatrate važnim i ne trčite za bogastvom.

  Broj 7
  Unutrašnje duboko razmišljanje – upoznavanje svog unutarnjeg bića i svog unutarnjeg ja, jako vam je važno. Osjećate potrebu izražavanja svojih jedinstvenih talenata i postizanja mira uma. Ovo je dobro vrijeme za odmor od trke za društvenim prestižom, kao i za učenje.

  Broj 8
  Obratite pažnju na detalje i analizirajte probleme kako biste došli do njihovog rješenja; nemojte pogrešno voditi druge ili ići prečicom na putu do cilja. Želite se zauzeti za svoja načela bez kompromisa. Važno je da iskušate nove puteve i usvojite nove ideje.

  Broj 9
  Želja za davanjem bez granica izlazi van prostora logičnog razmišljanja. Vaše su emocije vrlo jake, dok vam je sposobnost donošenja odluka slaba. Želite biti kreativni i svoje unutarnje osjećaje i skrivene talente iznijeti na površinu.

   Danas je Wed Nov 14, 2018 10:31 pm